Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Ubuntu - Příručka uživatele

Zde si můžete předobjednat knihu Ubuntu 11.10 CZ – Příručka uživatele prostřednictvím našeho sdružení za cenu 649 Kč včetně DPH. Koupí získáte kvalitní knihu plnou informací a návodů + instalační flashdisk s Ubuntu upraveným speciálně pro české a slovenské uživatele. Zároveň přispějete na provoz sdružení a propagaci Ubuntu v České republice. Poštovné a balné je v ceně! Knihu získáte jednoduše:

1. Vyplňte níže uvedený objednávkový formulář. Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou, celková cena je zobrazena dole. Všechny údaje slouží pouze ke správnému vyřízení objednávky a nebudou dále použity ani poskytnuty jiným subjektům.

2. Vyčkejte na e-mail s kopií objednávky a zaplaťte. Souhrnnou cenu i platební údaje najdete v e-mailu dole. Platba je možná převodem, poštovní poukázkou nebo vkladem na účet sdružení. Více informací najdete na stránce platba.

3. Kniha vám přijde poštou automaticky po vydání – plánovaný termín dodání je polovina prosince. O odeslání zásilky budete informováni e-mailem. Knihy dodáváme prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku s dodací lhůtou 2-3 pracovní dny. Jako odesílatel bude na zásilce uvedena společnost DIVIDO systems s.r.o., která pro nás distribuci knih zajišťuje.

Pokud si při vyplňování formuláře nebudete vědět rady, nebojte se použít nápovědu. Objednávky standardně vyřizujeme pouze pro ČR a SR, zájemci o zaslání jinam nechť se nejdříve obrátí e-mailem na objednavky@divido.cz. V případě problémů s dodáním nebo jiných nejasností se obraťte na stejnou adresu. Sdružení není plátcem DPH, nelze tedy uplatnit odpočet.

Důležité informace pro slovenské uživatele: nezapomeňte změnit Stát: na Slovenská republika. Cenu knihy pak uvidíte v eurech a číslo účtu bude změněno na slovenské. Platba probíhá v rámci vnitrostátního bankovního styku na Slovensku, je tudíž osvobozena od poplatků za zahraniční převody. Zásilky dodává Slovenská pošta, dodací lhůta je 6-8 pracovních dní od připsání platby na účet. Vyplňte, prosíme, kontaktní telefon - o dodání zásilky budete poštou dopředu informováni.

Objednávkový formulář